Οι αποκριάτικες διαφημιστικές καμπάνιες του Jumbo, εκτός από κακόγουστες μάλλον θα πρέπει να θεωρηθούν και άτυχες ....
Μετά την προηγούμενη της Άντζελας (θυμάστε: χτύπα σαν άνδρας) που αποσύρθηκε και δεν παίχτηκε, στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και η φετινή με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ υποδύεται τον Ζορρό (αμφίεση που είχε παρουσιάσει και την περίοδο που ήταν νομάρχης).
Επειδή όμως κατά το στόρι της διαφήμισης ζητά σαν Ζορρό από τον πιανίστα του μπαρ να παίξει την αποκριάτικη διασκευή του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας υπήρξαν αντιδράσεις από το κόμμα.
Έτσι αναγκάστηκε η επιχείρηση να προχωρήσει σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης στο σχετικό βίντεο.

Η ανακοίνωση των Jumbo:
Σε ανακοίνωση τους τα Jumbo επισημαίνουν πως «τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή της αποκριάς. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής.
Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο. Με στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».
Ιδού το σχετικό βίντεο:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.