Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στις 19:00, το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου φιλοξενεί και μας παρουσιάζει τη συνταξιούχο καθηγήτρια ΑΤΕΙΘ Ελένη Πάνου-Φιλοθέου σε μια διάλεξη με θέμα:

«Τα Βότανα στην υγεία μας»


Η χρησιμοποίηση φυτών (βοτάνων) για την συντήρηση-βελτίωση της υγείας του ανθρώπου είναι γνωστή από την Αρχαιότητα. Τότε, άνθρωποι με σοφή εμπειρία φρόντιζαν για την επιλογή τους και τον τρόπο εφαρμογής τους. Σήμερα, με την συνδρομή της Επιστήμης, που έχει πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα σε όλα τα πεδία που αφορούν τα φυτά αυτά, δίνεται η δυνατότητα επιλεκτικής χρήσης, καθώς αποτελούν ιδιαίτερη κατηγορία λόγω της χημικής σύστασής των (δευτερογενείς μεταβολίτες). Και πάντα «η γνώση είναι δύναμη»

Στα πλαίσια της διάλεξης το Μουσείο Οίνου θα είναι επισκέψιμο 18:00-19:00.

Είσοδος ελεύθερη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.