του ακτιβιστή

Αρνητικά σχολιάζεται από την διοίκηση η εσκεμμένη απουσία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Τσαμασλή από την ειδική συνεδρίαση με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων του Δήμου Θερμαϊκού. Με έμφαση τονίζεται από μέλη της διοίκησης πως είναι πρώτη φορά που δεν παρίσταται στην διαδικασία του ετήσιου απολογισμού επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Όπως κουβεντιάζεται αυτό γίνεται λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του κ. Τσαμασλή στην "Δημοκρατία" πως δεν έχει γίνει κανένα έργο στον Θερμαϊκό και πως η κατάσταση στο δήμο χαρακτηρίζεται ως τριτοκοσμική.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αποχώρηση του αρχηγού της παράταξης του Θερμαγικού έγινε προδήλως επιδεικτικά.

Είχε προηγηθεί στις 5.00 το απόγευμα η 2η τακτική συνεδρίαση και ήταν προγραμματισμένη για τις 6.00 η ειδική συνεδρίαση με την παρουσίαση και συζήτηση πάνω στον “Απολογισμό πεπραγμένων δήμου Θερμαϊκού έτους 2017”. Μια ειδική συνεδρίαση ανοιχτή σε πολίτες και με δυνατότητα τοποθέτησης από εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και μεμονωμένων πολιτών, πόσο μάλλον από τους επικεφαλής των δημοτικών πατρατάξεων. Μιας διαδικασίας που έδινε ευκαιρία για κριτική των ελλείψεων και λαθών αλλά και για ανάδειξη προτάσεων και θέσεων.

Μάλιστα είχε υπάρξει και ανακοίνωση της Συμπολιτείας ότι θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερο χώρο και όχι στον περιορισμένο της αίθουσας συνεδριάσεων στους Ν. Επιβάτες κατηγορώντας την διοίκηση ότι το κάνει για να αποφύγει την ενοχλητική παρουσία των συμπολιτών μας.
Και να που με την λήξη της τακτικής συνεδρίασης και πριν την έναρξη της Ειδικής Απολογιστικής, ο κ. Τσαμασλής "απέδρασε".

Ερωτηματικά γεννά η πράξη. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας θα ηγηθεί εκ νέου της παράταξης Θερμαγικός με στόχο την διεκδίκηση της δημαρχίας το 2019.

Μάλιστα την προσεχή Κυριακή καλεί σε κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης ανακοινώνοντας πως "Συνεχίζουμε τον αγώνα με όραμα και σχέδιο , με την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας". Με τι σχέδιο κ. Τσαμασλή; Αυτό της αφωνίας;
Ερωτήματα που οφείλουν να απαντηθούν πειστικά το συντομότερο δυνατόν.

Σημειώνουμε πως στον απολογισμό παρέστησαν και τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων, Συμπολιτείας και Λαϊκής Συσπείρωσης όπως και  οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιώργου  Τσαμασλή, ο  Βογιατζής Γιάννης και η Ζαριφέ Έφη, που παρέμειναν, σώζοντας τα προσχήματα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο άνθρωπος είχε καλομάθει τόσα χρόνια σε υψηλές θέσεις και τώρα έχει βρεθεί στην "αντιπολίτευση" του Δ. Θερμαίκού! Πάρ΄τ΄αυγό και κούρευτο δηλαδή. Δεν τόχει το παλικάρι για δήμαρχος και το δείχνει. Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά δεν είναι εύκολο. Τα πράματα είναι απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.