Δεν προλάβαμε να γράψουμε για την ελλιπή αστυνόμευσης της περιοχής του Θερμαϊκού, ως αιτία που είναι υπεύθυνη για αύξηση της παραβατικότητας στην περιοχή (δείτε εδώ) και δύο νέες περιπτώσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Από αναρτήσεις πληροφορούμεθα πως έγινα θερινά (αφού γκρέμισαν την υάλινη πρόσοψη) τα ισόγεια γραφεία της επιχείρησης "Ασφάλειες Ανδρέας Γιουλδούρης, στην Ρωμανού, στην Περαία, στο κέντρο της πόλης. Όπως έγραψε ο παθών ιδιοκτήτης, με δόση πίκρας και ειρωνίας στο fb:

"Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα καταστήματά μας σπασμένα 
και να μας τηλεφωνούν τα μεσάνυχτα...Αφήστε μας ρε παιδιά να κοιμηθούμε!"

Πριν λίγες μέρες "εξαφανίστηκε" η καμπάνα από το παρεκκλήσι των κοιμητηρίων του Αγγελοχωρίου. Εκνευρισμένος από τη νέα κλοπή ο πατέρας Δαμασκηνός έγραψε στο fb:

Παει και η καμπανα απο το κοιμητηρι! Θα σε τσακωσω...που θα πας!!!!!

Και βέβαια πρέπει να είναι πυρ και μανία με τις κλοπές ο ιερέας που βλέπει να του κλέβουν την δεύτερη καμπάνα μέσα σε λίγος μήνες. Κάποιοι (προφανώς θρησκευόμενοι και με αγάπη στον ήχο των σημάντρων) κλέφτες φρόντισαν να απαλλοτριώσουν και την καμπάνα του ναού.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.