«Θα κρατήσουμε τον όρο Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν ότι κατεβαίνουν στα Σκόπια», το ζήτημα είναι τι κάνουμε και εμείς όχι μόνο οι άλλοι, τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης, στο δημοτικό συμβούλιο σε άλλη μια παρέμβαση για το ζήτημα που ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ τους Έλληνες.

Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χωρίς ντροπή και τσίπα.

Αν αυτό δεν είναι η επιτομή της προδοσίας, ιδιαίτερα μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια των τελευταίων εβδομάδων τότε τί είναι;

Εφιάλτης Μπουτάρης θα πρέπει να λέγεται πλέον ο ανθέλληνας δήμαρχος.

Και δεν διακιολογείται ακόμα κι αν έκανε χρήση οινοπνεύματος ή ουσιών ....

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

Και όλα αυτά μετά τις προκλητικές προσσεγγίσεις του Ζάεφ με τους Τούρκους των προηγούμενων ημερών και τις εξοργιστικές δηλώσεις για την Κυπριακή ΑΟΖ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.