Πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες δημοτών του Θερμαϊκού προς τον "ακτιβιστή" σχετικά με υποφωτισμένους ή και πλήρως σκοτεινούς δρόμους (ακόμα και κεντρικούς) στην Περαία και τους Ν. Επιβάτες.
Είναι πράγματι ανεξήγητη η κατάσταση που επικρατεί σε πάρα πολλές οδούς, αλλά ακόμα και στον παραλιακό πεζόδρομο που ενώνει τις δύο πόλεις του δήμου Θερμαϊκού.
Μάλιστα παρά τις παραστάσεις και εκκλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από συμπολίτες μας προς υπευθύνους δεν φαίνεται να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα που δημιουργεί ανασφάλεια στους κατοίκους σε συνδυασμό και με τηναύξηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην περιοχή.
Σήμερα για παράδειγμα (εκτός από τις διακοπές ρεύματος και τις συνεχείς αυξομειώσεις τάσεως που παρατηρούνται στην Περαία και Μπαξέ, για άλλη μια φορά και εμφανίζονται στις πρώτες ψιχάλες της βροχής) στην οδό Ανθέων με Πολυτεχνείου στους Ν.Επιβάτες, δεν υπάρχει καμιά δημοτική λάμπα σε λειτουργία. Οι κάτοικοι βρίσκονται  βυθισμένοι στο απόλυτο σκοτάδι, όπως  εδώ και δύο μήνες συνεχόμενα.
"έχουμε ενημερώσει τον Δήμο και άλλους ιθύνοντες,αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα" είναι το παράπονο των κατοίκων προς τον "ακτιβιστή".
Ερώτηση προς τους υπευθύνους΅
Πότε προβλέπεται να αποκατασταθεί ο δημοτικός φωτισμός;
Είναι στις ανταποδοτικές υποχρεώσεις του δήμου προς τους δημότες του.
Γιατί αυτή η αδιαφορία κύριοι;




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.