Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, καθώς χθες το βράδυ, έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Πόπη Καραγιαννίδου.

Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης και στενή συνεργάτης του Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ

Συλλυπητήρια από ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού

Με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια της συντρόφισσας Πόπης Καραγιαννίδου συζύγου του σ. Σωκράτη Φάμελλου. Και αναφέρει:
"Σύντροφε Σωκράτη,δέξου τα βαθιά συλλυπητήρια μας, και είμαστε σίγουροι ότι η Πόπη θα συνεχίσει να ζει στην καρδιά και την μνήμη την δικιά σου και του αγαπημένου σας Πέτρου".

Συλλυπητήρια από την Κόλλια- Τσαρουχά

Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια της Πόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του Αναπληρωτή Υφυπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου απέστειλε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.