Μετά από ερώτηση που έθεσε η δημοτική σύμβουλος κα Έφη Ζαριφέ, στη σημερινή συνεδρίαση, συζητήθηκε η πρόσφατη ταλαιπωρία των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού από τις επανειλλημένες διακοπές ρεύματος.
Κοινά ήταν τα πυρά από όλες τις πτέρυγες  προς την ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ), η οποία ευθύνεται τόσο για τις διακοπές όσο και για τις διαρκείς πτώσεις τάσης του δικτύου, που προκάλεσαν βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές δημοτών.

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης ενημέρωσε το σώμα πως υπήρξαν πολλές παραστάσεις και κοινές συσκέψεις με τον περιφερειακό  διοικητή της ΔΕΗ με στόχο τις βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της εταιρείας. Μάλιστα, όπως είπε, ενώ έχει υπογειωποιηθεί ένα σημαντικό μέρος του δικτύου, οι διακοπές συνεχίζονται χωρίς να διευκρινίζεται αν γι' αυτό ευθύνεται ο μεγάλος προβληματικός υποσταθμός του Τριλόφου ή το εναπομείναν εναέριο δίκτυο ηλεκτροδότησης.
Μάλιστα ετέθη ο προβληματισμός από τον δήμαρχο να προχωρήσει ο δήμος σε διεκδικήσεις αποζημιώσεων από την ΔΕΔΔΗΕ, με δικαστική προσφυγή, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.