ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΑΠΗ - Συστάθηκε ομάδα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών



Ανακοίνωση εξέδωσε η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασία του Δήμου Θερμαϊκού με την οποία ενημερώνει για τα μέτρα που έλαβε προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πιθανές επιπτώσεις από την χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Η ανακοίνωση:

Στα πλαίσια των δράσεων πολιτικής προστασίας, που αφορούν στο Δήμο Θερμαϊκού και μετά τα έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Π.Κ.Μ., σας ενημερώνουμε ότι :

1) Σε κάθε Δ.Ε. υπάρχουν διαθέσιμες ποσότητες άλατος για τις άμεσες ανάγκες.
2) Έχουν διατεθεί σε χώρους ευαίσθητους, όπως σχολεία, ΚΑΠΗ, δημόσια κτίρια κ.λπ. ποσότητες άλατος, σε συσκευασίες των 20 κιλών, για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
3) Σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης & παγετού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ευπαθείς ομάδες, θα παραμείνουν ανοιχτά όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου.
4) Έχει συσταθεί ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών αποτελούμενη από :

  • Τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού, κ. Γεώργιο Φεστερίδη.
  • Τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος, κ. Σπυρίδωνα Μαυρικάκη.
  • Τον Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, κ. Ανδρέα Δουφεξή.
  • Την Υπάλληλο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, κα. Μαρία Νάννου.
  • Τον Υπεύθυνο του συνεργείου του Δήμου Θερμαϊκού, κ. Γεώργιο Παντελακάκη.
  • Τον Υπεύθυνο του συνεργείου Πρασίνου του Δήμου Θερμαϊκού, κ. Γεώργιο Μονοπαυλίδη.

Παρακαλούνται οι δημότες μας, να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους, καθώς και να τις περιορίσουν στο ελάχιστο, εάν αυτές δεν είναι αναγκαίες και κυρίως, κατά τις βραδινές ώρες





Περαία, 26 Φεβρουαρίου 2018
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.