Η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗ΅ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνστατοπούλου στηρίζει τον Μίκη, που βάλλεται από δήθεν "αριστερούς" που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες.
"Σήμερα μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής. Ως πραγματικός αριστερός" αναφέρει. Και δεν παραλείπει τον Γιώργο Κασιμάτη:
"Σήμερα μίλησε ο Γιώργος Κασιμάτης, ως συνεπής υπερασπιστής του Συντάγματος, της Δημοκρατίας κ της λαϊκής κυριαρχίας. Που αντιμάχεται τα Μνημόνια άοκνα επί 8 χρόνια. Είμαι περήφανη για τις μάχες που δίνουμε μαζί.".
Όλη η ανακοίνωση - δήλωση της Ζωής στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb:

Σήμερα μίλησαν οι πολίτες.
Με τη μαζική, ειρηνική, μεγαλειώδη και μοναδική παρουσία τους.
Σήμερα οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μηρμύγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν "αριστεροί", που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες.
Σήμερα μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής.
Ως πραγματικός αριστερός.
Που αγαπά την πατρίδα του κι αναγνωρίζει στους άλλους λαούς το δικαίωμα να αγαπούν τη δική τους πατρίδα.
Σήμερα μίλησε ο Γιώργος Κασιμάτης, ως συνεπής υπερασπιστής του Συντάγματος, της Δημοκρατίας κ της λαϊκής κυριαρχίας. Που αντιμάχεται τα Μνημόνια άοκνα επί 8 χρόνια. Είμαι περήφανη για τις μάχες που δίνουμε μαζί.
Σήμερα γράφτηκε μια σελίδα στην ιστορία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.
Την έγραψε ο λαός.
Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός.
Που δε μπερδεύεται.
Σήμερα, μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό.
Τον μικρό και τόσο μεγάλο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.