Δεν ξέρω αν ο πόλεμος που έχει ήδη ξεκινήσει η Τουρκία είναι τι ....
Είναι επικοινωνιακός, είναι υβριδικός, είναι για να απαντήσει στα δικά της αδιέξοδα, είναι για τα μάτια ή όχι. Δεν είμαι ούτε ειδικός ούτε μπορώ να γίνω.
Απλά ξέρω πως οι δύο στρατιωτικοί μας συνελήφθησαν από (κατά πάσα περίπτωση) εχθρικές δυνάμεις προκειμένου να δημιουργήσουν μεγαλύτερη όξυνση στις σχέσεις των δύο χωρών.
Και βέβαια με πικραίνει που τα δύο παιδιά μας εξακολουθούν μετά από 16 μέρες να είναι φυλακισμένοι σε τούρκικες φυλακές. 
Και πολύ περισσότερο επιθυμώ να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατόν στα πάτρια εδάφη και στις οικογένειές τους.
Γι' αυτό θα βρίσκομαι την 25η Μαρτίου, στις 1.00 μμ το μεσημέρι, μετά την παρέλαση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη για να συμπαρασταθώ μαζί με χιλιάδες πατριώτες στους συλληφθέντες και φυλακισμένους στρατιώτες μας και να ζητήσουμε την άμεση απελευθέρωσή τους.

Παραθέτω το δελτίο τύπου της οργανωτικής επιτροπής της συγκέντρωσης:

Συμπληρώνονται σήμερα 14 ημέρες από την Αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που εισήλθαν από λάθος στο Τουρκικό έδαφος λόγω καιρικών συνθηκών κι μη υπάρξεως εμφανούς οριοθετικής σημάνσεως.Το παραπάνω γεγονός αποτελεί κάτι το σύνηθες εκατέρωθεν στην περιοχή των συνόρων γι αυτό και έχουν υπογραφεί διακρατικές συμφωνίες σύμφωνα με τις οποίες, επεισόδια σαν αυτό, επιλύονται εντός λίγων ωρών σε επίπεδο Μονάδος, με την επαναπροώθηση του προσωπικού και την άμεση επιστροφη οπλισμού και λοιπών μέσων.Η παράταση του χρόνου κράτησης χωρίς να καθορίζεται κατηγορητήριο και η μη επίλυση του θέματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Διεθνείς Οργανισμοί , η ΕΕ και κυρίως το ΝΑΤΟ στο οποίο μέλη αποτελούν αμφότερες Ελλάδα και Τουρκία, δεν υποστηρίζουν την Ελληνική θέση ή τηρούν αποστάσεις, δεικνύουν ότι τεχνιέντως θα έχουμε μεγάλη παράταση του χρόνου της παράνομης κράτησης των δύο Ελλήνων.
Κατόπιν των παραπάνω και εκφράζοντας την συνολική επιθυμία του Ελληνικού λαού για άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Αιχμαλώτων Στρατιωτικών,Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρεπείας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου την 25 Μαρτίου 2018 στις 13.00, με στόχο:
α. Την έμπρακτη συμπαράσταση μας στους δύο αιχμαλώτους Έλληνες Στρατιωτικούς
β. Την Διατράνωση της πεποιθήσεως μας ότι, δύο παιδιά του Ελληνικού Λαού κρατούνται αδίκως και παρανόμως στην Τουρκία και πρέπει άμεσα να ελευθερωθούν.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής
Στυλιανός Κασσάρας

https://www.facebook.com/groups/449603842124201/
Κατόπιν των παραπάνω και εκφράζοντας την συνολική επιθυμία του Ελληνικού λαού για άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Αιχμαλώτων Στρατιωτικών,Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρεπείας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου την 25 Μαρτίου 2018 στις 13.00, με στόχο:α. Την έμπρακτη συμπαράσταση μας στους δύο αιχμαλώτους Έλληνες Στρατιωτικούςβ. Την Διατράνωση της πεποιθήσεως μας ότι, δύο παιδιά του Ελληνικού Λαού κρατούνται αδίκως και παρανόμως στην Τουρκία και πρέπει άμεσα να ελευθερωθούν.
Εκ της Οργανωτικής ΕπιτροπήςΣτυλιανός Κασσάρας

https://www.facebook.com/groups/449603842124201/
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.