του ακτιβιστή

Κίντερ - έκπληξη σήμερα το πρωί στην Αγία Τριάδα.
Μετά από ενάμισο χρόνο επιτέλους φτιάχτηκε ο δρόμος που ενώνει τον οικισμό Πεύκων με τον κεντρικό Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας.

Έστω .... τέλος καλό όλα καλά.

Να ευχαριστήσουμε τον δήμο, την περιφέρεια, τους αντιδημάρχους και εν πάσει περιπτώσει όσους συνέβαλλαν στην αποκατάσταση.

Δεν μιλάμε φυσικά για τίποτα άλλο παρά για 20 με 30 μέτρα δρόμο που ήταν σκέτο ελβετικό τυρί με τις δεκάδες λακούβες του που μας έχει καταστρέψει τα αμορτισέρ των οχημάτων μας.

Αλλά δεν ξέρω αλλά μόλις αντίκρισα τον νεοασφαλτοστρωμένο δρόμο θυμήθηκα μια παλιά ελληνική ταινία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο που τον είχαν υποβάλει στο μαρτύριο της λακέρδας και ότα με την δίψα που τον έδερνε του προσφέρανε αφειδώς νερό εκείνος είπε: "γιαυτό μου το στερήσατε το νεράκι για να το ευχαριστηθώ καλύτερα τώρα".


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.