Εάν αληθεύει ότι οι δικοί μας στην περιπολία τους, είδαν πατημασιές ανθρώπων πάνω στο χιόνι και τις ακολούθησαν μέχρι τα δέντρα, όπου τους έπιασαν οι Τούρκοι, τότε το πιθανότερο είναι ότι έπεσαν σε καλοστημένη τουρκική παγίδα και να πως:

ΙΧΝΗ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ

Δίπλα στα δέντρα στο συγκεκριμένο σημείο της οριογραμμής, κοντά στης Καστανιές προς τη μεριά του ποταμού Άρδα, υπάρχει ένα ξέφωτο όπως βλέπετε. Το ξέφωτο είχε καλυφθεί από χιόνι και πάνω σε αυτό φέρονται να είδαν πατημασιές οι Έλληνες Στρατιωτικοί. Τις ακολούθησαν νομίζοντας πως πρόκειται για "πρόσφυγες", ώσπου έφτασαν στα δέντρα. Εκεί τους περίμεναν όμως κρυμμένοι οι Τούρκοι Στρατιώτες και τους συνέλαβαν με αιφνιδιασμό!

ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ;

Ποιανού όμως ήταν τα ίχνη πάνω στο χιόνι; Χωρίς αμφιβολία των Τούρκων, που είχαν μπει σε ελληνικό έδαφος, στο ελληνικό ξέφωτο! Γιατί; Για να αφήσουν πατημασιές και να στήσουν την παγίδα...

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ

Και όπως φαίνεται καθαρά, όλα έγιναν στο ελληνικό έδαφος, όπου υπάρχει το ξέφωτο. Ακόμη και τα πρώτα δέντρα, όπου στήθηκε η ενέδρα, είναι εντός ελληνικού εδάφους!

Εάν είναι έτσι, τότε έχουμε:

1. Τουρκική Εισβολή εντός του ελληνικού εδάφους!
2. Σύλληψη Ελλήνων ομήρων εντός του ελληνικού εδάφους!
3. Φανερή στρατιωτική εχθρική ενέργεια κατά της Ελλάδας!

Την απάντηση την έχουν μόνοι οι συλληφθέντες... Θα γυρίσουν για να την δώσουν;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.