Δεύτερο βράδυ, με την αγωνία να έχει κορυφωθεί και την ανησυχία να πολλαπλασιάζεται, περνά η οικογένεια του 48χρονου ψαρά από τη Μηχανιώνα που αγνοείται από την Πέμπτη το βράδυ.
Πληροφορίες φέρουν τον Λάμπρο να ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής από την Αμμουλιανή το μεσημέρι της Πέμπτης και στις 7 περίπου το βράδυ να μίλησε με τους δικούς του λέγοντας πως συνεχίζει προς Μηχανιώνα και ότι αν θα τον έβρισκε ο καιρός θα έμπαινε σε απάγκιο. ΄Εκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία.

Οι έρευνες που διεξάγονται από το πρωί της Παρασκευής δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα και  το βράδυ διακόπηκαν για να συνεχιστούν με το πρώτο φως της αυγής.
Η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του αγνοούμενου συμπολίτη μας έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στα σωστικά συνεργεία που χτενίζουν τη θαλάσσια περιοχή.

Οι έρευνες γίνονται από πέντε πλωτά του Λιμενικού Σώματος, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος και ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας και την επιχείρηση συντονίζει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας
Μαζί στις έρευνες βρίσκονται παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χαλκιδικής όπως και εθελοντές από τον ΟΦΚΑΘερμαϊκού.

Ευχές όλων των συμπολιτών να στεφτούν με επιτυχία οι προσπάθειες και να επιστρέψει σώος ο αγνοούμενος ψαράς στο σπίτι και στην οικογένειά του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.