Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 5/4/2018 Μ.Πέμπτη, η Πασχαλινή Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ σε συνεργασία με τον Δήμος Θερμαϊκού - Municipality of Thermaikos στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Περαίας. 
Τελικά ο ΟΦΚΑΘ πέρα από το θαυμάσιο έργο που επιτελεί στη διάσωση συνανθρώπων μας, στη βοήθεια που προσφέρουν τα μέλη του σε έκτακτες ανάγκες και μεγάλες θεομηνίες, έδειξε πως ενδιαφέρεται και για την ψυχαγωγία των μικρών συνδημοτών μας, πραγματοποιώντας το όμορφο δρώμενο της " ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΒΓΩΝ ".



Οι 148 συμμετοχές των παιδιών γέμισαν τον χώρο με χαμόγελα, θετική διάθεση και έδωσαν σε όλους μας ένα μάθημα αισιοδοξίας,αγνότητας και καλοπροαίρεσης για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να προσφέρουμε αγάπη και βοήθεια προς τον συνάθρωπό μας.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.