Από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης θα παρέχονται οι υπηρεσίες του Γραφείου Απασχόλησης μέχρι και τις 24 Αυγούστου 2018. Η ψυχολόγος Βασιλεία Συμεωνίδου και η κοινωνική λειτουργός Ελένη Πιστόλα είναι στη διάθεση των πολιτών που χρειάζονται τις υπηρεσίες του Γρ. Απασχολησης από τις 08:00 έως τις 15:00, στο ισόγειο της Απ. & Γρ. Ταβάκη 28. Το τηλέφωνο και όλα τα μέσα επικοινωνίας του γραφείου παραμένουν ίδια. 

Για την κατάθεση βιογραφικών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του δήμου Θέρμης να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά στο 2313300738 για ραντεβού ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στο geae.dimosthermis@gmail.com προκειμένου κάποιος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Οι εργοδότες που θέλουν να καλύψουν κάποια θέση εργασίας μπορούν να επικοινωνούν με είτε τηλεφωνικά στο ίδιο τηλέφωνο, είτε αποστέλλοντας την αγγελία τους στο geae.dimosthermis@gmail.com.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.