Όπως αναμενόταν αθώους έκρινε σήμερα το πρωί το Δ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, τους 7 ακτιβιστές της Επανομής.

Επιτέλους , παρά την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί με τις διαδοχικές αναβολές, έληξε η ιδιότυπη ομηρία τους γιατί συμμετείχαν στη μαζική κινητοποίηση των κατοίκων, που είχε γίνει στις 12-1-2014 κατά της γιγαντοκεραίας κινητής τηλεφωνίας η οποία τοποθετήθηκε στο γήπεδο της «Αναγέννησης» Επανομής.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι Επανομίτες αγωνιστές (οι έξι παραβρέθηκαν, ο έβδομος με σημείωμα) για την ομόφωνη αθώωσή τους, ευχαριστώντας τους μάρτυρες υπεράσπισης που κατέθεσαν. Ως μάρτυρες παραβρέθηκαν και κατέθεσαν οι κκ Θοδωρής Ζδούκος και Αντώνης Ζαβέρκος. Ο πρώτος ως γιατρός αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της ΗΜΓ ακτινοβολίας στην υγεία και ο δεύτερος ότι δεν παρακωλύθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου από την διαμαρτυρία των 180 κατοίκων με τα παιδιά τους. Παρόντες και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, που προσήλθε για να καταθέσει αλλά δεν κρίθηκε αναγκαίο, αλλά και ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Σπύρος Κουζινόπουλος.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.