του ακτιβιστή

Γύρω στα μέσα Μαρτίου έκανε την εμφάνισή της, με ανακοίνωση σε διάφορες ομάδες στο facebook, μια νέα δημοτική κίνηση πολιτών. Παγκόσμια Πόλη το όνομά της. Χωρίς όμως να εμφανίζονται ονόματα και υποστηρικτές της.
Μετά από λίγες μέρες όταν την αναζήτησα προκειμένου να ενημερώσω τους φίλους και αναγνώστες του "ακτιβιστή" δεν την βρήκα.
Σκέφτηκα πως μάλλον οι ιδρυτές της ή θα το είχαν μετανοιώσει ή θα επανέφεραν με κάποιες τροποποιήσεις το εκλογικό πρότζεκτ.

Να όμως που σήμερα το μυστήριο λύθηκε ...
Με μια ανάρτηση ο Καψάλας Συμεών Σίμος, στον προσωπικό του λογαριασμό, αυτοαποκαλύπτεται ως ο ιδρυτής και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης πολιτών.

Το μήνυμα με το οποίο κάνει γνωστή την κίνηση Παγκόσμια Πόλη και την πρόθεσή του να ηγηθεί
του φιλόδοξου εγχειρήματος ενασχόλησης με τα κοινά:

Καλημέρα σας!!

Είμαι ο Καψάλας Συμεών (Σίμος) και ηγούμαι μιάς νέας ομάδας πολιτών του Δήμου Θερμαικού.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο, σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο.

Τεχνοκράτες στην πλειοψηφία μας και μακριά από κομματικές επιρροές πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή, νέες ιδέες, σύγχρονες αντιλήψεις, να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία Δήμων από άλλες χώρες για να φτιάξουμε ένα "καθαρό" Δήμο, τεχνολογικά σύγχρονο, με κοινωνικές ευαισθησίες και προτεραιότητα τον πολίτη.

Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια! Γίνετε μέλη της ομάδας "Παγκόσμια Πόλη" για να ενημερώνεστε για τα νέα μας, την φιλοσοφία μας και τις δράσεις μας !!

Το logo της Παγκόσμιας Πόλης:
Σχετικά με το ποιός είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχος (φανταζόμαστε πως κάπου εκεί στοχεύει με τη σημερινή ανακοίνωσή του) προκύπτει από στοιχεία που υπάρχουν στην προσωπική του σελίδα:

Είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης επιχείρησης Tennis Club.
Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Operations-Management στο Harvard Extension School
Κατάγεται από τη Μηχανιώνα και έζησε στη Βοστώνη.
Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος σε διάφορες τράπεζες και διευθυντής σε κατάστημα της Eurobank.

ΥΓ Μέχρι σήμερα περίπου δέκα (10) φλερτάρουν με την ιδέα της κατάληψης του δημαρχιακού θώκου στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν μέσα στο 2019. Άλλοι το επιθυμούν χωρίς να το ανακοινώνουν ακόμη. Άλλοι έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους, όπως και ο κ. Καψάλας.
Εκτενές ρεπορτάζ για την προ- προεκλογική κατάσταση προσεχώς από τον ακτιβιστή.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.