Νωρίτερα φέτος, λόγω καιρικών συνθηκών, ο Δήμος Θερμαϊκού μέσω της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας, ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς, εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, τόσο των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, όσο και των συγκοινωνιών.

Σήμερα, συγκεκριμένα, άρχισαν να πραγματοποιούνται παρεμβάσεις, που αφορούν στην κοπή της αυτοφυούς παρόδιας βλάστησης σε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου, καλύπτοντας δύο τμήματα του κεντρικού δρόμου. Το πρώτο, εκτείνεται από την Αγία Τριάδα μέχρι την Κερασιά και το δεύτερο, από την Αγία Τριάδα μέχρι το Αγγελοχώρι.

Η κοπή της επικίνδυνης βλάστησης εκατέρωθεν των δρόμων κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας, καθώς μειώνει τους κινδύνους ατυχήματος, διασφαλίζοντας ασφαλείς συνθήκες οδήγησης και την απαραίτητη ορατότητα του δρόμου, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται αισθητικά και η περιοχή.

Οι εργασίες συνεχίζονται και στα υπόλοιπα τμήματα του οδικού δικτύου.


Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Θερμαϊκού για την Πρόληψη Πυρκαγιών

Στο πλαίσιο των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου πραγματοποιείται, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γιώργου Φεστερίδη, η 4η συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, με θέμα “Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου έτους 2018”, τη Δευτέρα 30/04/2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στους Ν. Επιβάτες.

Στη συνεδρίαση συμμετέχουν οι εκπρόσωποι Αυτοτελής Δ/νση Π.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Δασαρχείου, Λιμεναρχείου, Μεραρχία Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ/3Γ), Πυροσβεστικό Σώμα, Αστυνομικό Τμήμα Δ. Θερμαϊκού, 2η ΕΜΑΚ, Εθελοντικές Ομάδες, το μέλος της Ενδοδημοτικής Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, οι αρμόδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οι Προϊστάμενοι του Τμήματος και οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.