Για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/4/2018   έχει προγραμματισθεί Διακοπή  Ηλεκτρικού Ρεύματος στη ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΙΑΣ  και συγκεκριμένα: 

Από 08.00΄ έως 12.00΄στην περιοχή, μεταξύ των οδών της ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑΣ : ΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – Π. ΜΕΛΑ – ΚΥΠΡΟΥ κ.λ.π.
Από 11.00΄ έως  14.30΄ επί της επαρχ. Οδού ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κ.λ.π.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους, ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται, ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς, που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες, θα πρέπει να τους ελέγξουν, εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.