Σε μία σύμπραξη δυνάμεων, ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας ΔΕ Μηχανιώνας και ΔΕ Επανομής, δηλώνει παρών στη διοργάνωση καθαρισμού της παραλίας Αγγελοχωρίου, την Κυριακή 22 Απριλίου, μιας πρωτοβουλίας των ανθρώπων του Active sport Club water - sports και του Five senses travel.

Σημείο συνάντησης ορίστηκε ο χώρος στάθμευσης, ακριβώς πάνω από την παραλία, στις 11.00 π.μ., ενώ προσκεκλημένος είναι όλος ο κόσμος, που επιθυμεί να συνεισφέρει ενεργά. Η προσπάθεια, επιχειρεί να προσφέρει μία αναβαθμισμένη παραλία στους πολίτες και να δώσει ώθηση στην επισκεψιμότητα της περιοχής, εν όψει της θερινής περιόδου.

Ο Δήμος, από τη μεριά του, πάντα δίπλα στους εθελοντές, στηρίζοντας όλες τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, άμεσα και με προθυμία αποδέχθηκε την πρόταση συμμετοχής, παραχωρώντας σακούλες απορριμμάτων και γάντια μίας χρήσης. Επιπλέον, δημοτικό απορριμματοφόρο συμφωνήθηκε, να απομακρύνει τα συλλεχθέντα απορρίμματα, την επόμενη μέρα του καθαρισμού, Δευτέρα 23 Απριλίου και τις επόμενες μέρες, να σταλεί χωματουργικό μηχάνημα, για να στρωθεί η αμμουδιά.

Στην εθελοντική εκδήλωση συμμετέχουν επίσης, ο Αθλητικός Σύλλογος «Κεραυνός», ο Πολιτιστικός Σύλλογος και το ΚΑΠΗ Αγγελοχωρίου, συνδράμοντας κι αυτοί, μιας συλλογικής προσπάθειας, για το κοινό καλό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.