Τέρμα οι άσχημοι, παλαιοί και χαμηλής νοημοσύνης πύραυλοι που σκότωναν ντεμοντέ! Τώρα, όπως ανακοινώνει ο Donald J. Trump στο Twitter, έρχονται ωραίοι και καινούριοι και "έξυπνοι!" πύραυλοι να σκοτώσουν γοητευτικά και μοδάτα! (Donald J. Trump: «Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!»

Εξελίσσεται ο πολιτικός λόγος στις ΗΠΑ! Πάμε μπροστά ταχύτατα στον αναπτυγμένο κόσμο! Wow, wow! Ο επόμενος μεγάλος πόλεμος θα διεξαχθεί από τους ωραίους, καινούργιους και έξυπνους πυραύλους, που θα «διατάζονται» από εντελώς μαλάκες «ανθρώπους»!

Η wow αναπτυγμένη κοινωνία εκτρέφει και δοξάζει τον Μαλάκα, ένα νέο και εξίσου άσχημο και αρρωστημένα συμπλεγματικό ζώο με το ντεμοντέ «Gas Killing Animal».

Η ανοχή στον Μαλάκα και την μαλακιά δεν είναι φιλελευθερισμός, ούτε χαρακτηρίζει τον προοδευτικό, καλοκάγαθο και ανοιχτόμυαλο άνθρωπο. Η ανοχή στον Μαλάκα είναι σήμερα μεγαλύτερο έγκλημα από εκείνο που διέπραξαν παλιότερα εκείνοι που παρατηρώντας την ανάπτυξη του πολιτικού λόγου του φασισμού και του ναζισμού, χαμογελούσαν ειρωνικά και σχολίαζαν σνομπιστικά!

Οι ίδιες οι ΗΠΑ και ο κόσμος μας δεν κινδυνεύουν πλέον από τους νεοσυντηρητικούς ηγεμονιστές, αλλά από την επιφανέστερη κατηγορία  αυτών, τους Μεγάλους Μαλάκες. Ο λόγος του Trump, είναι ο λόγος ενός κατεξοχήν Μαλάκα και στο βαθμό που αναπαράγεται - ή δοκιμάζει να απαντήσει κανείς στο ίδιο ύφος - διαμορφώνει μια κοινωνία ηλιθίων που φιλοδοξεί να διαχειριστεί τις έξυπνες μηχανές (και πολεμικές φυσικά), τις οποίες η ίδια κατασκευάζει.

Σαχλαμάρες, οι έξυπνες μηχανές θα κάνουν τελικώς κουμάντο και ίσως στραφούν στο τέλος εναντίον του μαλάκα που τις προσβάλει, θεωρώντας ό, τι αποτελούν απλή προέκταση του σεξουαλικού οργάνου του!

Πώς μια έξυπνη μηχανή να ανεχτεί τον μαλάκα; Αυτό δεν γίνεται! Θα ζήσουμε την επανάσταση των ωραίων, των καινούργιων και των έξυπνων μηχανών εναντίον του μαλάκα που τις κυβερνά. Και αυτό δεν είναι μηχανική, αλλά μάλλον βιολογία. 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.