Για άλλη μία χρονιά ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω των Αντιδημαρχιών Καθημερινότητας και Καθαριότητας, αλλά και με τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων Περαίας και Αγίας Τριάδας, συμμετέχει ενεργά στη μεγαλύτερη συντονισμένη εθελοντική δράση της χώρας «Lets do it Greece», δίνοντας τον παλμό και προσκαλώντας όλο τον κόσμο να νιώσει τη χαρά της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς.

Το πρόγραμμα είναι για την Κυριακή 29 Απριλίου και περιλαμβάνει την περιοχή της Περαίας και της Αγίας Τριάδας, όπου στις 11.00 το πρωί και στις δύο Τοπικές Κοινότητες συγκεντρώνονται οι εθελοντές, μαζί με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς, για να συνδράμουν μιας προσπάθειας καθαρισμού και αισθητικής αναβάθμισης των χώρων.

  • Στην Περαία, η δράση ξεκινάει  στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου σκοπός είναι ο εξωραϊσμός του χώρου του Πάρκου, της παιδικής χαράς στην οδό Ανθέων και στην πλατεία στην Εκκλησία Πέτρου και Παύλου, με εργασίες καθαρισμού, βαψίματος και συνολικού ευπρεπισμού.

  • Στην Αγία Τριάδα, σημείο συνάντησης και δράσης είναι η Σκάλα, όπου οι συμμετέχοντες βοηθούν στην καθαριότητα του παράκτιου μετώπου. Μαζί τους ενώνει τις δυνάμεις του και ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Δράσης Αγίας Τριάδας.

Άλλη μία ευκαιρία εκδήλωσης των ευγενών αξιών της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της περιβαλλοντικής ευσυνειδησίας εγείρεται και προσκαλεί όλους τους πολίτες, να αγκαλιάσουν το κεντρικό σύνθημα του Lets do it Greece, «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Τη χαρά της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς, δεν μπορείς να την νιώσεις πληρώνοντας τα υψηλότερα Δημοτικά Τέλη που υπάρχουν στην Ελλάδα ... Αν δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα , κόψτε τα τέλη και να βγούμε στους δρόμους να μαζεύουμε μονοι μας τα σκουπίδια ... Καλές οι φαμφάρες αλλά ας μαζεύουμε και κάνα σκουπίδι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ μαυρομάτης, εκεί πετρίδης (και το συνάφι του), που είναι ο παπάς;
    Κατάσταση και μη χειρότερα με το σκουπιδαριό στην Περαία. ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.