Το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 16ο Χορωδιακό Φεστιβάλ τουΔήμου Θέρμης, στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης.

Οι Πολυφωνικές Χορωδίες του Δημου Θερμης με οδηγό τους την αγάπη και το μεράκι για το τραγούδι, οργανώνουν για μια ακόμη φορά ένα χορωδιακό φεστιβάλ γεμάτο τραγούδια από υπέροχες χορωδίες.

Στόχος της συνάντησης είναι η ανάπτυξη πολιτιστικών ιδεωδών, η καλλιέργεια υψηλών σχέσεων και δεσμών μεταξύ ανθρώπων, φορέων και πόλεων, καθώς και η συνεργασία τους μέσω της μουσικής που είναι η αμεσότερη μορφή τέχνης.

Σκοπός της είναι η διάδοση, η προβολή και η ανύψωση της χορωδιακής μουσικής, που συμβάλλει στην ανάπτυξη, την καλλιέργεια και την προβολή της μουσικής, μέσω της συνεργασίας των χορωδιών.

Πιστεύουμε ότι σ' αυτή την πολυφωνική μουσική συνάντηση τόσο οι φιλοξενούμενες χορωδίες, όσο και το κοινό ,να νιώσουν στην ψυχή τους μαγευτικά συναισθήματα που μόνο η μουσική μας δημιουργεί.

Στη φετινή συνάντηση, που θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ θα απολαύσουμε χορωδιακά ακούσματα από καταξιωμένες ελληνικές χορωδίες .

Είσοδος Ελεύθερη | Ώρα έναρξης 19.00


ΣΑΒΒΑΤΟ 26 |05| 2018 | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19.00

Συμμετέχουν:
1.Παιδική χορωδία Κ.Π. Ταγαράδων
2.Πολυφωνική Χορωδία Μίκρας Κ.Π. Πλαγιαρίου
3. Πολυφωνική Χορωδία «Θερμαϊδες»
4. Παιδική Χορωδία Ι. Μ. Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς
5. Νέα χορωδία Δήμου Καλαμαριάς
6. Μικτή Πολυφωνική χορωδία Νέας Ραιδεστού

ΚΥΡΙΑΚΗ 27| 05|2018 | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19.00

Συμμετέχουν:
1. Μικτή Πολυφωνική χορωδία Θέρμης
2. Χορωδία Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης «Οι Κανταδόροι»
3. Χορωδία «Ελληχός» Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος
4. Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος
5. Μικτή Πολυφωνική χορωδία Πολ. Ταγαράδων
6.Χορωδια Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Βασιλικών


Επιμέλεια προγράμματος
κ. Ελευθερία Μεταξά-Αρμοδώρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.