Ένα διήμερο γεμάτο μουσική από εξαίρετους διεθνούς φήμης Ιταλούς μουσικούς, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα μπορέσουν να απολαύσουν οι φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης.

Rizonanze italiane
Ρεσιτάλ για σόλο Βιολί, Φλικόρνο & Πιάνο
Alessandro Cazzato (βιολί), 
Duo Re-Imagine Dario Savino Doronzo & Pietro Gallo (φλικόρνο και πιάνο)
Παρασκευή 1 Ιουνίου | ώρα 8:30μμ
Δημοτικό Θέατρο Θέρμης


Ρεσιτάλ για Πιάνο - LeonardoZunica
DebussyAnniversaire 1918 -2018 / Επέτειος 100 χρόνων από το θάνατό του
Σάββατο 2 Ιουνίου | ώρα 8:30μμ
Δημοτικό Θέατρο Θέρμης

Την Παρασκευή Ιουνίου, στις στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης, ο σπουδαίος βιολονίστας Alessandro Cazzato, στο πρώτο μέρος της συναυλίας, θα παρουσιάσει ένα σόλο πρόγραμμα με εμβληματικά έργα του σύγχρονου ρεπερτορίου, ενώ στο δεύτερο μέρος, το Duo Re-Imagine θα παρουσιάσει μεταγραφές σε ύφος τζαζ για τρομπέτα και πιάνο, βασισμένες σε θέματα από Ιταλικές Όπερες. Η θεματολογία  της  συναυλίας περιλαμβάνει την ιταλική δεξιοτεχνία μέσω μιας βεντάλιας ειδών μουσικής, της κλασικής, της σύγχρονης και της τζαζ.



ΤΣάββατο 2 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης,ο εξαίρετος Ιταλός πιανίστας LeonardoZunica ερμηνεύει τα Πρελούδια - 1o βιβλίο και αποσπάσματα από τις Εικόνες - 1ο και 2ο βιβλίο του Ντεμπυσσύ.

Είσοδος ελεύθερη


Πληροφορίες:
Δημοτικό Ωδείο Θέρμης, T: 2310 463423
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.