Είναι αλήθεια πως οι συνεχείς και αιφνίδιες βροχοπτώσεις, αν και είναι ευεργετικές για τις αγροτικές καλλιέργειες, έχουν επηρεάσει αρνητικά τον κύκλο εργασιών στους επαγγελματίες κυρίως εστίασης.

Αξίζει δε να επισημανθεί και οι αλαλούμ προβλέψεις των μετεωρολόγων που ενώ προβλέπουν σταθερή ηλιοφάνεια, καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες σχεδόν καθημερινά σκοτεινιάζει και δεχόμαστε μια ξαφνική μπόρα. Ή σε άλλες αντίθετες περιπτώσεις ενώ προειδοποιούν για ακραία φαινόμενα αυτά περιορίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας ενώ έχουν ανησυχήσει τους πάντες κατά την ανακοίνωσή τους.

Στις καθημερινές συζητήσεις πολλοί είναι αυτοί που αναφέρονται συχνότερα στα "μερομήνια" παρά στις επίσημες προβλέψεις καιρού.

Αποτέλεσμα των χθεσινών και ίσως σημερινών καταιγίδων είναι να κινδυνεύσει η ομαλή διεξαγωγή του πανηγυριού της Αγίας Τριάδας, με ότι συνεπάγεται αυτό για τους καταστηματάρχες αλλά και τους μικροπωλητές που έχουν στήσει από μέρες του πάγκους τους.

Ας ελπίσουμε ότι θα επιτρέψει ο καιρός να έχουν τα κέρδη που προσδοκούν και οι επισκέπτες να επισκεφθούν το όμορφο προάστιο, που γιορτάζει την τοπική γιορτή του.

Σήμερα στις 19:00 θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου και εν συνεχεία η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.