Όπως πληροφορούμαστε από ανακοίνωση του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Φεστερίδη, ο Δήμος Θερμαϊκού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Οικοανάπτυξη Α.Ε., συνεχίζει το πρόγραμμα των ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών, με δύο συνεργεία.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας που διανύουμε, ξεκίνησε με την πραγματοποίηση ψεκασμών τη Δευτέρα 28/5/18, στις περιοχές της Περαίας, του Αγγελοχωρίου και τις Ν. Μηχανιώνας.

Συνεχίστηκε την Τρίτη 29/5/18με τα συνεργεία να μεταφέρονται στις περιοχές της Αγίας Τριάδας, των Ν. επιβατών, της Επανομής και του Μεσημερίου, ενώ κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, από τη Δευτέρα 28/5 μέχρι και την Παρασκευή 1/6, ψεκασμοί θα πραγματοποιούνται σε ιδιωτικούς χώρους της Επανομής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.