του ακτιβιστή

Περισσότερο από τις εργασίες ανουσιουργήματος ή αναβάθμισης, (ότι θέλετε παίρνετε, άλλωστε εμφανίστηκαν και φωνές επικρότησης των παρεμβάσεων του επιχειρηματία) που παρατηρήσαμε στο χώρο μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΑΝΤΑ, μας ενοχλεί το πέπλο σιωπής που έχει πέσει από όλες τις (συνήθως λαλίστατες) πλευρές για μια τουλάχιστον γκροτέσκ κατάσταση που επικρατεί μέσα στην παραλιακή ζώνη στα όρια Αγίας Τριάδας και Νέων Επιβατών.
Εδώ και δύο μέρες δουλεύουν εντατικά συνεργεία που τοποθετούν κυβόλιθους, δείχνοντας να περιορίζουν το πλάτος του παραλιακού δρόμου στο μισό, αφήνοντας ανοιχτό ένα ρεύμα αυτοκίνησης.
Δεν γνωρίζουμε αν έχουν άδεια εργασιών για την παρέμβαση αυτή. Ούτε πως θα λειτουργήσει αυτή η κατάληψη του οδοστρώματος.
Από τηλεφωνήματα που κάναμε σε παράγοντες του τόπου αλλά και στην αστυνομία καταλάβαμε πως ουδείς φέρεται να γνωρίζει για τις εργασίες αυτές. Ούτε αν είναι νόμιμες ούτε όχι.

Είναι πάντως περίεργο να μη μπορεί κανείς να επιδιορθώσει τον φράχτη του χωρίς να υπάρχει αστυνομική παρέμβαση και στην προκειμένη περίπτωση, να υπάρχουν τέτοιας έκτασης εργασίες σε δημόσιο δρόμο και να δηλώνει άγνοια η υπεύθυνη υπηρεσία αστυνόμευση.

Περιμένουμε μέχρι που θα φτάσει το θέατρο μουγκών που παρακολουθούμε.
Οι φωτο που παραθέτουμε μιλούν μόνες τους.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Μπανανία ώρα μηδεν ... με τα λεφτά μου μαμάω όχι την κυρά μου αλλά όλο τον Δήμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάπλαση του συγκεκριμένου χώρου είναι έργο του Δήμου από τη στιγμή όμως που κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εδώ και χρόνια επικροτουμε την προσπάθεια κάθε ιδιώτη που προσπαθεί να ομορφύνει αυτόν τον τόσο παραμελημένα Δήμο. Ας ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.