Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου του Άνω Σχολαρίου και Κάτω Σχολαρίου με τη δημοπράτηση του από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θέρμης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Απόστολο Τσολάκη το έργοσυνολικού προϋπολογισμού 555.720€ αναμένεται να βελτιώσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόσβαση στο Άνω Σχολάρι από τη βόρεια πλευρά, αλλά και το παλιό επαρχιακό δίκτυο της περιοχής συνολικότερα.

Η χρηματοδότηση του έργου θα είναι μικτή καθώς “καταφέραμε να το εντάξουμε και θα χρηματοδοτηθεί  για το ποσό των 300.000€, από Κεντρικούς Αυτοτελούς Πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ το υπόλοιπο ποσό της συμβατικής αμοιβής θα χρηματοδοτήσει από ιδίους πόρους ο Δήμος Θέρμης”. Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τετάρτη 6/6 και αν όλα πάνε καλά, σε ένα δίμηνο θα υπάρχει ανάδοχος, συμπληρώνει ο κ. Τσολάκης.

Το έργο “Αποκατάσταση βλαβών στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο του Αγροκτήματος Κάτω και  Άνω Σχολαρίου   αφορά σε γενικές εκσκαφές κατά μήκος του δρόμου, φρεζάρισμα τμημάτων του οδικού δικτύου, καθαρισμό και μόρφωση τριγωνικής τάφρου καθώς και ασφαλτική ισοπεδωτική και στρώση κυκλοφορίας για το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου.

Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου έχει προϋπολογιστεί στους πέντε (5) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. 

Ο ηλεκτρονικός Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης του Συστήματος www.promitheus.gov.gr  

Ως  ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών ορίζεται η
Τετάρτη 6.06.2018 και ώρα 10:00 π.μ., ενώ ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών, ορίζεται η Τετάρτη 6.06.2018 και ώρα 11:00 π.μ. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.