Κάθε τελετή αποφοίτησης των τάξεων της τρίτης λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός. Πρώτα και κύρια για τους μαθητές που αποφοιτούν αλλά και για τους καθηγητές και για τη διοίκηση του που αποχαιρετούν τους μαθητές τους αφού τους έχουν προικήσει με γνώσεις και εφόδια για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Πολλοί από αυτούς στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας αλλά και αρκετοί με υποτροφίες σε πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και της Ευρώπης. Φέτος ξεχωριστή σημασία θα έχει η τελετή αποφοίτησης και για ένα πρόσθετο λόγο.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διακεκριμμένος Έλληνας κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 20:30 στην πλατεία "Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής" που βρίσκεται μπροστά στο κτίριο Princeton, στον όμορφο χώρο της Σχολής.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.