Το πρωί χθες, ο Κοτζιάς σε τηλεοπτική εκπομπή ισχυρίστηκε με περίσσιο θράσος πως η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι υπέρ της συμφωνίας παράδοσης του ονόματος, της εθνικότητας και της γλώσσας στους Σκοπιανούς. Και ίσως γιατί τον πίστεψαν οι συριζαίοι οργανώνουν για την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19.30 εκδήλωση με θέμα "Μακεδονικό τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια", στην Τούμπα.

Την εκδήλωση που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας διοργανώνουν οι Οργανώσεις Μελών Τούμπας, Φαλήρου, Χαριλάου του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλητές θα είναι οι Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Γιώργος Βερβέρης. Συντονιστής Ευρωπαϊκής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ και Βέμουντ Ώρμπακκε. Επίκουρος Καθηγητής Πολ. Επιστημών ΑΠΘ.

Ήδη οργανώνεται αντισυγκέντρωση από πατριώτες που θεωρούν ξεπούλημα την συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ.
Παράλληλα για την Τετάρτη 27 Ιουνίου ανακοινώθηκε συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις 19:00 στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης στη Θεσσαλονίκη.
Από το σημείωμα της εκδήλωσης στο fb (εδώ) διαβάζουμε:
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΕνάντια στο ξεπούλημα και στη βία διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας. Ήρθε η ώρα να ακουστεί ο Ελληνικός λαός. Σεβόμαστε την δημοκρατία, η οποία επιβάλλει να μην υπάρχει κομματικό χρώμα σε ένα εθνικό θέμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για αυτό το λόγο δεν θα υπάρξουν τοποθετήσεις πολιτευτών ή επίδοξων πολιτευτών, ούτε χαιρετισμοί κομμάτων. Καλούνται όλοι οι Έλληνες, οι φιλέλληνες ,και όποιος άνθρωπος αγαπάει την αλήθεια και το δίκαιο να συμμετάσχουν στην ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στο ξεπούλημα, στους επίβουλους του γένους μας, και στους παραχαράκτες της ιστορίας μας.Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.