Σε άριστο κλίμα και με πρωταρχικό μέλημα το όφελος των καταναλωτών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, την Τετάρτη 30 Μαϊου στο Δημαρχείο Θερμαϊκού, μεταξύ του Δημάρχου, κ. Γιάννη Μαυρομάτη και του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Το θέμα της συζήτησης εξελίχθηκε γύρω από τις εξαγγελμένες από την Εταιρεία νέες συνδέσεις με το δίκτυο φυσικού αερίου των περιοχών της Ν. Μηχανιώνας και της Επανομής. Παράλληλα προγραμματίσθηκε η υλοποίησηδύο ημερίδων, για το μήνα Ιούνιο,στις προς τροφοδότηση δύο νέες περιοχές, με σκοπό τη γενική ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το φυσικό αέριο, τα οικονομικά και τα περιβαλλοντικά του οφέλη, τη διαδικασία για νέες συνδέσεις, την εκπτωτική πολιτική της τάξης του 100% της ΕΔΑ ΘΕΣΣ καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 και όλα όσαακόμα απασχολούν τους πολίτες. Οι ημερομηνίες των ημερίδων αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αναφορικά με το φυσικό αέριο, τονίζεται ο οικονομικός, αποδοτικός και ασφαλής του χαρακτήρας, με ανεκτίμητη τη συνεισφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος, χάρη στους μειωμένους εκπεμπόμενους ρύπους και κατά συνέπεια, του περιορισμένου περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, καθιστώντας το ένα οικολογικότερο και πιο «πράσινο» ενεργειακό προϊόν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.