Αν και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού, έγινα αποδέκτης πολύ θετικών κρίσεων για τον τρόπο που διεύθυνε τη συζήτηση ο αντιπρόεδρος, και αναπληρών τον Πρόεδρο που έλειπε, κ. Νίκος Παράσχου. Και αυτό θα πρέπει να σημειωθεί.

Όπως θα πρέπει να σημειωθεί θετικά με ένα μεγάλο συν η παρέμβαση (τελείως αθόρυβη) που έκανε ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος για περίπτωση που του καταγγέλθηκε.

Προτίμησε αντί του θορύβου (που θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα του Δήμου) να ενημερώσει και να ενημερωθεί ώστε να δοθεί από τη διοίκηση λύση το ταχύτερο δυνατόν, χωρίς να διακινδυνεύσει να μετατραπεί το γεγονός σε στίγμα για μια περιοχή μας.

Εύγε και για τα δύο !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.