Στο ραντεβού του Ιουνίου μας καλεί, για 4η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επανομής, παρουσιάζοντας το αέναο σμίξιμο της ποίησης με τη μουσική, μέσα από τα λόγια των ποιητών μας και τις μελωδίες των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών.Τρεις σολίστ, τρεις χορωδίες και ένα ηθοποιός συμπράττουν με δεκαμελή ορχήστρα και μας καλούν να γίνουμε συνοδοιπόροι στο μαγευτικό αυτό ταξίδι λόγου και μουσικής.

Η εκδήλωση, που υλοποιείται υπό την αιγίδα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Θερμαϊκού, έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 30 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 21.00, στην παραλία της Επανομής.

Η προσέλευση στο χώρο γίνεται με αστική συγκοινωνία ΟΑΣΘ. Από τον τερματικό σταθμό ΙΚΕΑ, γραμμή λεωφορείου No 69Α, με αποβίβαση στο τέρμα / παραλία Επανομής, δίπλα στο συναυλιακό χώρο. Το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί προς τον τερματικό σταθμό ΙΚΕΑ στις 00:25.

Στην παράσταση συμμετέχουν η Μεικτή και η Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Επανομή και η Νεανική Χορωδία του Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου Καρδίας.

Στη βραδιά, τη Διεύθυνση της οποίας έχει η κα. Ευτυχία Βογιατζή, συμμετέχουν οι σολίστ κ.κ. Δημήτρης Κεχαγιάς και Γιάννης Κουλούσιας και η κα. Δήμητρα Αντωνακούδη.

Συντελεστές :
Πιάνο : Μανώλης Γερμπακάνης
Βιολί : Χριστόδουλος Μέγγος
Βιολοντσέλο : Πέλλα Παπαβασιλείου
Κοντραμπάσο : Δάνης Κουμαρτζής
Φλάουτο : Στέλλα Αβραμίδου
Κλαρινέτο : Ισμήνη Παπαθανασίου
Κιθάρα : Μίλτος Σπυριδόπουλος
Μπουζούκι : Μάριος Καμαριώτης, Χρήστος Τσαϊρίδης
Κρουστά : Στέφανος Κωφίδης
Ηθοποιός ΚΘΒΕ : Δημήτρης Σιακάρας

Ήχος – Φως : «TRAINSTUDIO» Παναγιώτης Δόβας
Επιμέλεια γραφικών : Καλλιόπη Κουτουνίδου
Παραγωγή 2018 Πολιτιστικός Σύλλογος Επανομής

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.