Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Θερμαϊκού, ενημερώνει και καλεί τους κατοίκους της Επανομής να προχωρήσουν σε αιτήσεις σύνδεσης στο αποχετευτικό δίκτυο. Οι εργασίες σύνδεσης έχουν ήδη ξεκινήσει. Η σχετική ανακοίνωση:


ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημέρωση της ΔΕΥΑΘ προς τους κατοίκους της Επανομής, για το αποχετευτικό δίκτυο

Ξεκίνησαν οι εργασίες συνδέσεων στο αποχετευτικό δίκτυο της Επανομής, με νέα εργολαβία, που θα πραγματοποιήσει χίλιες (1000) συνδέσεις.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Επανομής να έλθουν σε επαφή με τον υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., κ. Νίκο Σέραλη, που είναι εγκατεστημένος στο παλαιό Δημαρχείο της Επανομής, για θέματα σύνδεσής τους και στο τηλέφωνο 23923 30127
ή στα τηλέφωνα του Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., που είναι υπεύθυνος για το αποχετευτικό, κ. Γιάννη Καλλονά: 6936520008 και 6985151950.

Καλούμε λοιπόν, τους κατοίκους της Επανομής να κάνουν αίτηση σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο και τους ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το καταστατικό της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., στον πρώτο λογαριασμό του νερού του 2018, θα συμπεριλαμβάνεται και τέλος αποχέτευσης, είτε υπάρχει σύνδεση, είτε όχι, εφόσον ο αγωγός αποχέτευσης διέρχεται μπροστά από την ιδιοκτησία τους.


Περαία, 13 Ιουνίου 2018         

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.