Μια μεγάλη γιορτή διοργανώνει, αύριο Τρίτη 12 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, η μεγάλη Σουηδική εταιρεία ORIFLAME στα πλαίσια του εορτασμού των 25 ΧΡΟΝΩΝ της παρουσίας της ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! 
Από τις 12.00 μμ έως τις 17.00 το απόγευμα στο MOJO Cocktail & Wine Bar, στην Πλατεία Αριστοτέλους 4, στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει συνεχής ενημέρωση για τα εκπληκτικά SKIN CARE προϊόντα της εταιρείας. 

Θα γίνει παρουσίαση των εκπληκτικών πρoϊόντων WELLNESS.  Θα πραγματοποιείται scanning επιδερμίδας με έλεγχο 8 σημείων από το επαναστατική πρωτοποριακή συσκευή διάγνωσης επιδερμίδας API SKIN SCANNER.   Θα γίνεται επίδειξη επαγγελματικού μακιγιάζ και θα αναλύεται διεξοδικά η  επιχειρηματική ευκαιρία ώστε να ενημερωθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος που θα ήθελε να εργασθεί ως ανεξάρτητος συνεργάτης της Σουηδικής πολυεθνικής.
Και φυσικά, όπως αναφέρει η ORIFLAME, θα υπάρξουν και ΔΩΡΑ για όλους !!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.