Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη εφημερίδας ότι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Ματέο Ρέντζι αγόρασε μια υπερπολυτελή βίλα στο Tacca στη  Φλωρεντία, αξίας 1.230.000 ευρώ.

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας αναρρωτιούνται που βρήκε τόσα λεφτά και έκανε αυτή την αγορά ο Ματέο Ρέντζι, αφού ο ίδιος σχετικά πρόσφατα είχε δηλώσει πως έχει μόνο 15.000 € στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Κάποιες δικαιολογίες που ψελλίζει το περιβάλλον του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, προφανώς δεν πείθουν κανέναν.

Εντυπωσιακό είναι πάντως είναι το γεγονός ότι κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά εν αντιθέσει με την δημοσιότητα που πήρε στην χώρα μας η αγορά μιας κατοικίας αξίας 540.000 ευρώ, με δάνειο, από το ζεύγος στη ζωή και στην πολιτική των Πάμπλο Ιγκλέσιας και Ιρένε Μοντέρο των Podemos.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.