Η κατάκτηση μιας θέσης στις Εθνικές Ελλάδος αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Τρία (3) παιδιά όμως του Ομίλου Πετοσφαίρισης Ανατολικής Θεσσαλονίκης «Περσέας» - με έδρα την Περαία -κατάφεραν να αγγίξουν το όνειρο, έχοντας επιλεγεί στις 18άδες των Εθνικών Παγκορασίδων και Παμπαίδων. Τα παιδιά αυτά, τα οποία μας γέμισαν με υπερηφάνεια και συγκίνηση είναι οι :
1.    Ανθούλη Μάρθα
2.    Σωτηρίου Κωσταντίνος
3.    Τάνη Ευαγγελία

Η διάκριση είναι πολύ μεγάλη καιπροϋποθέτει βαθιά αγάπη για το άθλημα, πάθος, ανεξάντλητη υπομονή και επιμονήκαι γι’ αυτό αξίζει πολλά συγχαρητήρια τόσο στους διακριθέντες, όσο και στη Διοίκηση του Ομίλου και φυσικά στους προπονητές, που συνέβαλαν με τρόπο καθοριστικό στην εξέλιξη τους και οι οποίοι είναι οι :Τζιουμάκας Σωκράτης,Δράμπας Θανάσης, Γιουλδούρης Πάρης, Πάτρας Χρήστος, Μανθάτης Βασίλης, AlexDiaz, Τζανής Γιώργος και Λυκούργος Καράμπελας.

Η εκπροσώπηση του σωματείου «Περσέας» με τρεις (3) αθλητές στις Εθνικές Ελλάδος καταδεικνύει την σοβαρή, υπεύθυνη και επαγγελματική δουλειά που γίνεται και
η οποίαδιαφαίνεται και από την πολύ καλή πορεία και άλλων επιλεγμένων στις προεθνικέςαθλητών, όπως:
Καρατζίβας Φίλιππος (Προεθνική Παμπαίδων Βορείου Ελλάδος)
Μπαρμπαλιού Ελευθερία (Προεθνική Νεανίδων Βορείου Ελλάδος)
Σπανού Ευθυμία (Προεθνική Παγκορασίδων Αν. Θεσσαλονίκης).

Για το σημαντικό γεγονός, που πρόβαλε το Δήμο Θερμαϊκού πανελληνίως, ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε ότι ευχή του είναι «το μέλλον να φέρει ακόμα περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες, επιστεγάζοντας έτσι τη σκληρή προετοιμασία των αθλητών, των αθλητριών και των προπονητών τους, όσο και της Διοίκησης του «Περσέα», που αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Και είναι κάθε επιτυχία των συλλόγων της περιοχής μας που μας γεμίζει συγκίνηση καιχαρά, αλλά και δικαίωση για την κοπιαστική προσπάθεια, το ψυχικό σθένος και την αφοσίωση στον αθλητισμό πουεπιβραβεύονται. Στον αθλητισμό, που με τη συμβολή του στην ανάπτυξη φίλαθλου πνεύματος, διαδραματίζει τόσο καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση υγιών προσωπικοτήτων και στη δημιουργία θετικών προτύπων. Κι επειδή ως τέτοια λειτουργούν οι αθλητές μας, γι’ αυτό η περηφάνεια μας είναι μεγάλη».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.