Νεκρός στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ βρέθηκε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Χθες το μεσημέρι του ο επιχειρηματίας είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ.

Οι άνθρωποι που είχαν ραντεβού μαζί του τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τον πρόδωσε η καρδιά του.

Η ανακοίνωση του ιδρύματος Κόκκαλη

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018», αναφέρει στη λιτή ανακοίνωσή του το ίδρυμα Κόκκαλη.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης junior

Ο Σωκράτης Κόκκαλης junior είχε σπουδάσει τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ με ειδίκευση στις πολιτικές επιστήμες και τις διεθνείς σχέσεις.

Άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του (του Πέτρου Σ. Κόκκαλη – από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από με την Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη).

Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot. Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.

Η ανάμειξη με τον Ολυμπιακό
Πριν από οκτώ χρόνια είχε αναμειχθεί και με τον Ολυμπιακό στο πλευρό του γιου του Σάββα Θεοδωρίδη, Δημήτρη, με τον οποίο ήταν καλοί φίλοι. Είχε ασχοληθεί με πρότζεκτ της ΠΑΕ, που είχαν σχέση με τους χορηγούς, το επίσημο site του συλλόγου αλλά και υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τα μέλη. Άλλωστε η νέα τεχνολογία ήταν η ειδικότητά του.

Τα τελευταία χρόνια ο 34χρονος διατηρούσε σχέση με τη Μαρία Τσούτσια, κόρη του πρώην εκδότη Γιώργου Τσούτσια και της δημοσιογράφου Ανθής Κασιμάτη.

Μαρινάκης: Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη

Συγκλονισμένος από τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη junior δηλώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εύχεται δύναμη στον πατέρα του.

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!», αναφέρει.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η οικογένειά μας θρηνεί για τον χαμό του Β’ Αντιπροέδρου
Τα θερμά της συλλυπητήριά της για την απώλεια του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου εξέδωσε την Κυριακή η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή».

»Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. «Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν. Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», αναφέρει η ΚΑΕ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σ. Κόκκαλη
Τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε μέσω twitter η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του», αναφέρει ο δικέφαλος του Βορρά.

Συλλυπητήρια από Super League

O πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.