Βιντεάκι ανέβασε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας που επιμελείται και έχει τη διοργάνωση και των φετινών τετραήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΤΡΥΓΟΥ 2018.
Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή στις 3 Αυγούστου, στην εναρκτήρια βραδιά προσκεκλημένος θα είναι ο δεξιοτέχνης καλλιτέχνης Θανάσης Πολυκανδριώτης μετην ορχήστρα του και θα των συνοδεύουν οι φωνές της Ντίνας Παπαϊωάννου και του Φώτη Θεοδωρίδη. Η συναυλία -γλέντι θα ξεκινήσει, όπως και όλες οι εκδηλώσεις, 4 και 5 Αυγούστου, στις 8.30 μμ στην παραλία της Αγίας Τριάδας.

Στις 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ το κλείσιμο των τετραήμερων εκδηλώσεων θα κάνει, ο μόνιμος τα τελευταία χρόνια  Πασχάλης Αρβανιτίδης.
Ο Πασχάλης συνεχίζει τα πάρτυ στην Αγία Τριάδα από την δεκαετία του '70 και εκτός από αγαπημένος τραγουδιστής των τοτινών μας χρόνων, είναι πολύ αγαπητός στους επισκέπτες του τρύγου,  κάθε καλοκαίρι.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.