Απόλυτος ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι με τους 450 απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και με τους χιλιάδες συναδέλφους τους παρατασιούχους που απολύθηκαν μετά την 31η Μαρτίου οπότε και δημοσιοποιήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κατά τη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους τους.

Σύμφωνα με απολυμένους συμβασιούχους που μίλησαν, οργισμένοι από τη στάση του κ. Σκουρλέτη, στην aftodioikisi.gr «ο υπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε κυνικός και απόλυτος λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι για εσάς».

Μετά από αυτό κάποιοι από αυτούς, αποχωρώντας πέταξαν αυγά και γιαούρτια στην είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών και όλοι πραγματοποίησαν πορεία στην Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, από την κινητοποίηση απείχε η «γαλαζοπράσινη» ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία δεν έχει ακόμη βγάλει ούτε μία ανακοίνωση για τους απολυμένους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εδώ και περίπου 20 χρόνια, μετά την εφαρμογή του ΑΣΕΠ, τα μεγάλα πάρτυ έχουν γίνει στους Δήμους με φωτογραφικές προσλήψεις πελατών ψηφοφόρων.
    Κι ας είναι τα τελευταία χρόνια οι μισθοί όχι απλά της πείνας, αλλά της ανέχειας.
    Προσπαθεί ο δύσμοιρος ο άνεργος να βρει δουλειά κι έρχεται ο κάθε Δήμαρχος με τον συρφετό του παίζοντας με τον πόνο του και του τάζει δουλειά με τετράμηνα κι εξάμηνα.
    Το ωραίο είναι οτι κάποιοι πονηροί στέλνουν το λογαριασμό στην κυβέρνηση.
    Χρήστο τώρα τελευταία δεν μας τα γράφεις καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.