Τελικά έγινε αποδεκτή η παραίτηση που από καιρό είχε υποβάλλει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ Τάκης Μήλιος. Η απόφαση για τον αντιδήμαρχο ήταν ειλλημμένη καθώς επιθυμούσε να αποχωρήσει από τα εντατικά του καθήκοντα.Παρ'όλα αυτά και παρά την αποχώρησή του, κατά δήλωσή του θα βρίσκεται καθημερινά επί δίωρο τουλάχιστον στο πόστο που βρισκόταν τα τελευταία σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Τη θέση του καταλαμβάνει η κα. Κατερίνα Χατζηχριστοφή, η οποία έχει ήδη εγκατασταθεί στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Τη θέση της στην Αντιδημαρχία Παιδείας, που χήρεψε μετά την μετακίνησή της αναλαμβάνει ο μέχρι χθες Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ  κ. Χάκης Γραμματάς.

Και τη δική του θέση του στην Προεδρία του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.  έρχεται να καλύψει η κα. Νικολέττα Γαργαροπούλου, νεοεισελθούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που μπήκε στη θέση του παραιτηθέντα πρόσφατα κ. Δημήτρη Μαντζάρη.

Οι αλλαγές ισχύουν από σήμερα, Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μήλιο για την άριστη συνεργασία, την ευσυνειδησία με την οποία υπηρέτησε τη θέση του και την πολύτιμη συμβολή του στην οικονομική εξυγίανση του Δήμου.

Παράλληλα, απευθυνόμενος στην κα. Χατζηχριστοφή και στον κ. Χάκη, αφού  τους ευχαρίστησε από καρδιάς, τονίζοντας την εξαιρετική δουλειά στη μέχρι τώρα πορεία τους, τους ευχήθηκε καλή δύναμη στις νέες τους θέσεις.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην κα. Γαργαροπούλου, δύναμη, υπομονή και καλά αποτελέσματα στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνει.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.