Διαμαρτυρία για τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό και φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, συγκεντρώθηκαν στον τερματικό σταθμό "Ικέα" του ΟΑΣΘ και ξεκίνησαν πορεία με σκοπό να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο όπου διεξαγόταν κείνη την ώρα η τετραμερής σύνοδος Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των ηγετών των παραπάνω χωρών.

Ωστόσο, η διαδήλωση σταμάτησε σε μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων εκατό μέτρα πριν τον οδικό κόμβο "Πράσινα Φανάρια". Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα παρέμειναν ως τις επτά το απόγευμα στο σημείο και στη συνέχεια επέστρεψαν στα αυτοκίνητά τους για να κινηθούν με αυτοκινητοπομπή μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: capital.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.