fvtia anatolikh atikhΟι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική που κόστισαν τη ζωή σε πάνω από 70 ανθρώπους έχουν σκορπίσει θλίψη σε όλη την επικράτεια.
Η χώρα μας θρηνεί για τις ανθρώπινες απώλειες. Ο Δήμος Θέρμης συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος και κατά συνέπεια δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις των επόμενων ημερών.
Συγκεκριμένα δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη 25 και αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα της Αγίας Παρασκευής για τον εορτασμό της πολιούχου της, οι εκδηλώσεις στη Λακκιά, καθώς και ο εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονα στο Τριάδι που είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τριαδίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.