Το συμβάν έγινε πριν μερικές μέρες κατά την εκδήλωση συλλόγου προσφύγων της περιοχής του δήμου Θερμαϊκού. Μας μεταφέρθηκε και το δημοσιεύουμε ασχολίαστο.

Υποψήφιος δήμαρχος (κατά δήλωσή του) παραβρέθηκε στην εκδήλωση όπως και ο  νυν δήμαρχος Θερμαϊκού και αρκετοί πολίτες, μέλη του συλλόγου.
Όταν οι διοργανωτές εκάλεσαν τον δήμαρχο να απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος αντέδρασε με θυμό γιατί δεν επρόκειτο (ως φέρεται να είπε) για προεκλογική περίοδο και κακώς εδόθη ο λόγος στον δήμαρχο. Και αποχώρησε με τους δύο φίλα προσκείμενους στην υποψηφιότητά του, που τον συνόδευαν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Ονομα ακτιβιστή, ΟΝΟΜΑ! Μην παίζουμε την κολοκυθιά...
    Γιατί έτσι μπορεί ο καθένας να "ενοχοποιεί" τον καθένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ακριβώς γίνεται όταν αυτοί που καλούνται να κυβερνήσουν/διαχειριστούν μια ολόκληρη περιοχή, ενδιαφέρονται πρωτίστως για την προσωπική τους προβολή και έτσι καταλήγουμε να έχουμε εν μέσω θέρους και με πολλούς επισκέπτες μια ολόκληρη οδό Ανθέων βυθισμένη στο σκοτάδι εδώ και πολλές νύχτες, σε σημείο που να ελοχεύει κίνδυνος για σοβαρά ατυχήματα. Αυτά επιλέγουν να αναδείξουν με την ψήφο τους οι δημότες, αυτά επιθυμούν; Τη μαγκιά και το αρχοντοχωριατιλίκι με πλήρη αδιαφορία για τις πραγματικές ανάγκες του τόπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακτιβιστή, ασχέτως αν μας πεις ποιος ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος που έφυγε απ΄την εκδήλωση ή όχι, εμείς οι αναγνώστες σου είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις δικές μας εικασίες.
    Έτσι λοιπόν πιστεύουμε πως έφυγε μουρμουρίζοντας αν ήταν ο:

    τσαμασλής: "Μια φορά είπα να έρθω και ΄γω σε μια εκδήλωση για να πάψει ο κόσμος να λέει "μην είδατε τον τσαμασλή" και μ΄αναγκάζει να φύγω…"

    καψάλας: " Ελα καημένε δήμαρχε να γίνεις στυλάκι παίζοντας λίγο τένις στο κλαμπ μου ! Το μόνο που φοβάμαι είναι μην κάνεις μπαλάκι τα προβλήματα του Δήμου…."

    παράσχος: "Εγώ πάω "Paso" ! Γεια σας !"

    κουζινόπουλος: "Φεύγω γιατί θέλω να κάνω τόπο στους νέους! Εμείς αρκετά….προσφέραμε!"

    μώραλη: "Πάω για ύπνο! Να δω πάλι ένα κομμουνιστικό όνειρο δεμένο στο μουράγιο…!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έκανε ο δήμαρχος και μίλησε. Που είναι το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.