Σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης που εκδόθηκε στις 25/07/2018 και εξακολουθεί να ισχύει, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και τις επόμενες μέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

  1. Το Σάββατο (28/07/2018)
Πιθανόν, κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες πρωινές απογευματινές ώρες, η Χαλκιδική, Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα, το απόγευμα, η Ανατολική Στερεά.

  1. Την Κυριακή (29/07/2018)
Κατά διαστήματα, μέχρι αργά το απόγευμα, η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος.

  1. Τη Δευτέρα (30/07/2018)
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η Δυτική και Κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.


Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) 


Περαία, 27 Ιουλίου 2018

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.