Με τετράμηνες αναθέσεις θα επικουρείται η αποκομιδή των σκουπιδιών στον δήμο θερμαϊκού, καθώς κρίθηκε νόμιμη η ανάθεση σε ιδιώτη. Αυτό εξάγεται από το δελτίο τύπου, με το οποίο η διοίκηση ενημερώνει για την εξέλιξη της καταγγελίας που εξετάστηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση:

Πρόσφατα, με την υπ’ αριθμ. 89/2018 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο Δήμος μας δικαιώθηκε. Η χθεσινή 47/2018 απόφαση της 1ης Ειδικής Επιτροπής Άρθρου 152 ν. 3463/06 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης φέρνει την οριστική και αμετάκλητη δικαίωσή του σχετικά με ένα θέμα που είχε απασχολήσει έντονα το Δημοτικό Συμβούλιο, με αστήριχτες για άλλη μία φορά καταγγελίες στους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης.

Μια δικαίωση που επισφραγίζει τη νομιμότητα και επιβεβαιώνει ότι η Διοίκηση του Δήμου βαδίζει με μοναδικό γνώμονά της τη διαφάνεια και την υπεράσπιση του συμφέροντος του τόπου.

Απόλυτα ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Μαυρομάτης, δήλωσε :
«Η επίλυση του προβλήματος της αποκομιδής των απορριμμάτων δεν χωρά ουδεμία αναβολή και ολιγωρία, αλλά ούτε βέβαια προσφέρεται για στείρα αντιπολίτευση. Το διακύβευμα τόσο για τον τόπο, όσο και για τους πολίτες μεμονωμένα και φυσικά για τη δημόσια υγεία είναι μεγάλο. Το συμφέρον των δημοτών είναι μείζονος σημασίας για εμάς και αυτό που επιζητούμε και που καθορίζει τις ενέργειές μας. Η απόφαση της 1ης Ειδικής Επιτροπής Άρθρου 152 ν. 3463/06 της Α.Δ.Μ.Θ., ως συνέχεια και της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, επικυρώνει τη νομιμότητα της πράξης και έρχεται να δικαιώσειπλήρως ακριβώς τις ενέργειες αυτές».

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.