Στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για την Τουριστική προβολή και ανάδειξη της περιοχής μας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, επισκέφτηκαν την περιοχή Αγ.Τριάδας – Ν.Επιβατών και Περαίας, δυο (2) Ταξιδιωτικοί bloggers από την Ολλανδία βάση προκαθορισμένου προγράμματος, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο της Τ.Ε.Θ Α.Ε. Η φιλοξενία των επισκεπτών εκ μέρους των επαγγελματιών της περιοχής ήταν άψογη και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν για την περιοχή ήταν πολύ ικανοποιητικές.

Με αφορμή δημοσιεύματα και ερωτήματα που διατυπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, για την μη ανάμειξη φέτος της Τ.Ε.Θ Α.Ε , στην ναυαγοσωστική κάλυψη του Δήμου Θερμαϊκού, δηλώνουμε τα εξής: Η Τουριστική επιχείρηση ΤΕΘ Α.Ε είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό ,την ικανότητα και την εμπειρία , όπως απέδειξε τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος κατέθεσε γραπτή προσφορά για την ανάληψη της ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών , την 17-4- 2018 (Αρ.Καταχ. 6406/17-04-18) με όρο να λάβει η εταιρεία προκαταβολή 10% του Π/Υ ποσού με την υπογραφή της σύμβασης (παλαιά νομοθεσία). Ακολούθως με βάση την νέα νομοθεσία , κατέθεσε εκ νέου προσφορά την 28-6-18 (Αρ.Καταχ. 11434/28-06-18) με όρο την χορήγηση προκαταβολής 20% επί του Π/Υ ποσού με την υπογραφή της σύμβασης, για την κάλυψη των κατά πολύ αυξημένων απαιτήσεων της νέας διακήρυξης. 
Στην τελευταία πρόσκληση με διαπραγμάτευση, δεν κατέθεσε προσφορά καθώς ήταν πολύ αργά να οργανωθεί και να ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της, λόγω έλλειψης ναυαγοσωστών και αλλαγής των όρων της σύμβασης σε ότι αφορά τον εξοπλισμό. Για την Τουριστική Επιχείρηση Α.Ε 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.