Ο Αθλητισμός Χαρίζει Ζωή!
(Γίνε Εθελοντής Δότης μυελού των Οστών στο Δήμο Θερμαϊκού)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
8 το απόγευμα / Λιμάνι Νέας Μηχανιώνας
Μεγάλη γιορτινή συγκέντρωση εθελοντισμού δοτών μυελού των οστών διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) Χάρισε Ζωή, με τη διοργάνωση να έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, στις 20.00, στο χώρο του λιμανιού στη Ν. Μηχανιώνα.
Η εκδήλωση, η οποία είναι ενδεικτική της ενεργής και δυναμικής σύμπραξης μεταξύ των φορέων, στοχεύει στην προσέλκυση εθελοντών και την ένταξή τους στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, καθώς και στην εμπεριστατωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.
Πληροφορίες στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κανένας γιατρός ή παρατρεχάμενος από το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας και άλλων βαρύγδουπων "φορέων" είναι δότης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.