Με το κλασικό μότο «Κάθε Μέρα Θάλασσα», τα «KaravakiaThessalonikiWaterbus», συνεχίζουν κανονικά ταθαλασσινά τους δρομολόγια, και το Σεπτέμβριο!

«Πιστοί στα καθημερινά μας δρομολόγια, από την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, και έχοντας προσθέσει στο στόλο μας ένα νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο, την «Ολυμπία», συνεχίζουμε με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς, και το Σεπτέμβριο» τονίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «KaravakiaThessalonikiWaterbus» Νίκος Τσαμασλής.


Ο κ. Τσαμασλής επισημαίνει και την προσθήκη ενός νέου δρομολογίου, αυτού της Αγίας Τριάδας.
«Για πρώτη φορά, φέτος, ύστερα από σαράντα έτη, στην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών, και αντίστροφα, προσθέτουμε και την Αγία Τριάδα, έναν προορισμό που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά και τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αισθανόμαστε υπερήφανοι, με τη νέα, αυτή προσθήκηστο δυναμικό της «KaravakiaThessalonikiWaterbus»συμπληρώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «KaravakiaThessalonikiWaterbus» Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια

Τα «Καραβάκια» έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά τις κοντινές, πανέμορφες ακτές της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας.
Αντίστοιχα, η αναχώρηση από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, μεταφέρουν το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, σε 50 λεπτά της ώρας, ενώ από την Αγία Τριάδα η θαλάσσια διαδρομή διαρκεί 1 ώρα και 15 λεπτά.

Σ’ ότι αφορά τις ώρες αναχώρησης,έχουν,ως εξής:
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
09.00, 10.50, 11.50, 13.20, 14.10, 15.50, 16.40, 18.30 και 19.10
ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
10.00, 11.50, 14.20, 16.50 και 19.30.
ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ – ΠΕΡΑΙΑ
10.10, 12.05, 12.50, 14.35, 15.20, 17.05, 17.50, 19.45 και 20.30.
Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή.


«KaravakiaThessalonikiWaterbus»

Τα πλοία «Άγιος Γεώργιος» και «Ολυμπία» της «KaravakiaThessalonikiWaterbus» εκτελούν καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών – Αγίας Τριάδας, και αντίστροφα, ξεκινώντας από το Μάιο και ολοκληρώνοντας τα δρομολόγια, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, τον Οκτώβριο.
Σ’ ότι αφορά τα χαρακτηριστικά των πλοίων, ο «Άγιος Γεώργιος» με μήκος 18 μέτρα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες. Είναι ένα αξιόπλοο, καλοτάξιδο, παραδοσιακό σκαρί που διαθέτει δύο µηχανέςGeneralMotorsMarine. Στο άνετο σαλόνι του με τον κλιματισμό, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ροφήματα και σνακ, από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης.
Το νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο «Ολυμπία» με μήκος 23,5 μέτρα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 170 επιβάτες. Το σκάφος, το οποίο έχει ναυπηγηθεί σε ελληνικό ναυπηγείο στη Σαλαμίνα, διαθέτει 2 μηχανές τύπου GeneralMotors, ιπποδύναμης 539 BHP, έκαστη. Διαθέτει μπαρ και τουαλέτα.
Και τα δυο καραβάκια διαθέτουν τουαλέτες ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα.
Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή.
Ο χρόνος της διαδρομής υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες, ή αντίστροφα, και σε 1 ώρα και 15 λεπτά για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αγία Τριάδα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.